16 decembrie 2010

✿Targuri craciun & co.

Deja se stie ca in fiecare iarna se organizeaza tot felul de targuri,expozitii etc.In caz ca sunteti fani genului,va prezint cateva dintre ele :  
1. Din 2 decembrie pana pe 24, la galeria Dalles din Bucuresti are loc Targul Cadourilor de Craciun,unde vizitatorii vor avea ocazia sa aleaga, pentru cei dragi, cadouri cu totul speciale,de la globuri de sticla pictate manual, la dulciuri siciliene, pana la cafele in editii limitate, cu arome speciale.Targul are program de la 10:00 pana la 20:00.
2. Devenit deja traditie pentru bucuresteni, spectacolul “Craciun Vienez” va delecta publicul si anul acesta cu o experienta unica la Sala Palatului. Gala va fi completata de balerinii Balului Operei din Viena ce propun o coreografie fantastica,menita sa aduca un plus de valoare operelor din secolele precedente.Spectacolul va avea loc pe data de 21 decembrie,ora 19:00,iar pretul unui bilet variaza de la 60 lei pana la 220 lei.    
3. Tot la sala palatului,Stefan Banica va susţine un concert extraordinar
de Craciun.Pe langa hiturile sale binecunoscute,Stefan va prezenta publicului cantecele noi de pe cel mai recent album al sau « Super-love ».Muzica live,lumini,ecrane,efecte grafice,invitati de marca,dans si interpretari de exceptie-sunt cateva dintre ingredientele unui show complex,exceptional.Concertul va avea loc pe 16, 17, 18 şi 19 decembrie,ora 19 :30,iar pretul unui bilet variaza intre 60 lei si 150 lei.
4. Iar daca tot sunteti in zona, la libraria Carturesti Verona cei mici sunt aşteptaţi în jurul bradului împodobit. Însoţiţi de povestitori celebri, înconjuraţi de cărţi, într-o atmosferă de sărbătoare, cei mici vor porni la drum pe urmele eroilor preferaţi, într-o lume de basm, presarată cu suprize.Serile de Poveste vor debuta luni, 13 decembrie ora 19 :00 si se vor incleia pe 18 decembrie.
5. Pentru iubitorii muzicii folk,club Mojo prezinta spectacolul Christmas Party, unde voia buna e la ea acasa.Printre interpreti : Ovidiu Mihăilescu, Puiu Creţu, Cristi Dumitraşcu, Jul Baldovin, Ovidiu Scridon, Fox Studis, Adi, Onu, Bogdan Goage. Toti banii stransi din vanzarea biletelor vor merge catre o casa de copii sub forma de jucarii, hainute si cozonaci.Spectacolul va avea loc pe 14 dec ,ora 20:30,intrare 10 lei.
6. In perioada 16–19 dec sunteti asteptati la Targul Cadou de Craciun,unde expozantii va intampina cu cadouri,de la jucarii pentru copii, pana la bijuterii hand-made.Targul si-a propus sa aduca atmosfera de Craciun in mall si sa va dea o mana de ajutor in alegerea cadoului potrivit.Targul va avea loc la Baneasa shopping city,etajul 1.
7. O invitatie la rasfat si cumparaturi cu ocazia sarbatorilor de iarna.Asa ne imbie targul All You Want for Christmas din Centrul Vechi la Memento Pub & Underbar.Te invitam la sesiuni practice despre trucuri de frumusete,si de asemenea,vei putea  sa alegi cadouri speciale.Targul are loc pe 18-19 decembrie,ora 11:00,iar participantii sunt rugati sa aduca decoratiuni de craciun pentru copii cu nevoi. 
8. Etajul 1 al mall-ului AFI Palace Cotroceni gazduieste in perioada 3 - 24 decembrie un targ de sarbatori multicultural, cu produse aduse din peste 10 tari,printre care Polonia,Brazilia si India. In plus, gasesti o mare diversitate de produse create de mesteri, designeri si artisti romani.
9. Si pentru ca sarbatorile de iarna nu inseamna numai cadouri si cumparaturi,va propun sa faceti si o fapta buna. In cadrul Festivalului Brazilor de Craciun au fost licitati 23 de braduti creati de designeri.Banii vor asigura suportul necesar scolarizarii copiilor din cele 43 de centre socio-educationale ale Salvati Copiii. Deci cei care doresc sa doneze, o vor putea face in perioada 13- 31 dec si la numarul de SMS 890, valabil in toate retelele de telefonie mobila.Detalii: http://www.salvaticopiii.ro.


Denisa

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu